DJ met passie voor licht en geluid

Mijn eerste kennismaking met licht en geluid was al op zeer jonge leeftijd. Als tweejarige kon ik al niet van stopcontacten en lichtschakelaars afblijven.
Vanaf de middelbare school ontstond mijn liefde voor muziek. Mijn vader bouwde toen mijn eerste zelfbouw speakers. Ik kocht mijn eerste mixer en twee cd-spelers.

Op zestienjarige leeftijd draaide ik mijn eerste feestje voor een plaatselijke zwemvereniging en van het ene feestje kwam het andere.
Op achttienjarige leeftijd draaide ik voor het eerst in Café de Swing in Valkenswaard tijdens de carnaval. Daarna volgde al snel Café de Piraat.

Vanaf negentien jaar draaide ik bijna zes jaar lang als Resident DJ op vrijdagavond bij Café Old Dutch in Valkenswaard. Daarnaast werd ik gevraagd om te komen draaien bij The Blue Parrot in Eindhoven en ook met enige regelmaat in ’t Centrum te Wintelre.
Daarna volgde de Feestfabriek in Bergeijk, waar ik drie jaar lang op zaterdagavond draaide.

Mijn passie zakelijk doorgetrokken

Naast het draaien in cafés werd ik regelmatig gevraagd voor feestjes en in 2002 schreef ik me maar in bij de Kamer van Koophandel.
Door het geld dat ik verdiende met draaien, kon ik steeds professionelere geluidsapparatuur kopen en bovendien ontstond ook mijn liefde voor het vak geluidstechniek.

Inmiddels kan ik met mijn bedrijf Edwin van Mierlo Licht en Geluid ieder feest, evenement of (bedrijfs) gelegenheid voorzien van passend licht en geluid. Dit doe ik met mijn diensten Drive-in show, Verhuur en Verkoop.

Neem contact met mij op als je meer over mij of mijn diensten wilt weten.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren