Professioneel licht en geluid voor uw (horeca) bedrijf?

Naast het verhuur van professioneel licht, geluid en beeld, is Edwin van Mierlo Licht en Geluid ook uw specialist als het gaat om de levering en installatie van een nieuwe licht- en/of geluidsinstallatie voor uw (horeca) bedrijf.

Denk hierbij aan bewegend licht voor een discotheek, een geluidsset voor café of sportkantine, fraaie sfeerverlichting in uw bar of horeca, beeld of projectie voor een vergaderruimte of achtergrondmuziek in de werkplaats.

Een passende oplossing

Wij bedenken graag samen met u een toepassing op maat, een blijvende oplossing die geheel past bij uw bedrijfsidentiteit. Hierbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak voorop. We kunnen u adviseren in de keuze voor de meest geschikte apparatuur die aan uw richtlijnen en wensen voldoen.

Apparatuur achter de hand

Mocht een apparaat, licht of geluid toch een keer dienst weigeren, dan kunnen wij u per direct uit de brand helpen met een soortgelijk product. Door onze grote verhuurafdeling hebben wij altijd wel een vervangend product op voorraad voor een tijdelijke of blijvende oplossing. Op deze manier kunnen wij er altijd voor zorgen dat uw show kan doorgaan of dat uw bedrijfssfeer in tact blijft.


Wilt u een passende licht- en/of geluidsoplossing voor uw bedrijf/vereniging?
Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.
Dit kan door te bellen naar 06 20 00 16 97 of door hieronder uw gegevens achter te laten.